Ansøger om et tilskud – hvor og hvordan

Ansøger om et tilskud plejede at være en vanskelig og kedelig proces. Programmerne var lange og ofte vanskelig at opnå. Endnu værre, lån plejede at være vanskeligt at finde. Medmindre du er yderst fortrolig med offentlige låneprogrammer, efter al sandsynlighed, kan at finde en grand og ansøger om et tilskud møde dine behov have været næsten umuligt at finde.
Heldigvis, det er ændret i de seneste år. Grants.gov, et websted, liste over alle tilgængelige offentlige tilskud, blev oprettet som en del af præsidentens administration dagsorden (PMA) og relaterede e-Government strategi. Grants.gov er en af 24 PMA initiativer afsat til at forbedre tjenester, der tilbydes af regeringen over internettet. Ifølge Grants.gov, blev hjemmesiden oprettet som et partnerskab med de 26 føderale agenturer, der tilbyder grant programmer. Det er organiseret af det USA Department of Health and Human Services, der er også den største grant-making agentur.
Ved at besøge Grants.gov, er det let at se, hvor nemt det er at ansøge om et tilskud. Borte er dagene af forbereder omfattende papirarbejde og trykt dokumentation, samt mailing papirarbejde til agenturet tildeling af tilskud. I stedet, ansøger om et tilskud nu sker elektronisk via webstedet, giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at fejlfrit indgive en støtteansøgning online.
Der er fem trin involveret i Grants.gov med at ansøge om et tilskud.
1. find en passende grant mulighed, hvor du ønsker at anvende.
Besøg Grants.gov/search/searchHome.do for specifikke oplysninger om tilskud findes til dig. Være sikker på, at du opfylder alle kriterier, eller din tid vil være spildt, fordi din ansøgning vil blive annulleret i denne instans. Notere grant’s CFDA nummer eller finansiering mulighed nummer, som vil være nødvendige for trin 2 nedenfor.
2. Hent ansøgningspakken.
Når du har bestemt hvilken grant eller tilskud du vil ansøge om, er du klar til at hente din grant ansøgning pakke. Besøg oplysninger. Dit første skridt er at downloade PureEdge Viewer, som er en gratis softwarepakke, der kræves for at udfylde ansøgningen. Softwaren er tilgængelig for både Macintosh og PC-brugere. Instruktionerne er inkluderet, hvordan vi kan installere og bruge softwaren. Efter installation PureEdge Viewer, er du klar til at downloade din specifikke programpakke. Har grant’s CFDA-nummer eller finansiering lejlighed nummer til dette skridt, som bør have opnået i trin 1 ovenfor.
3. register med centrale entreprenør registreringsdatabasen (CCR).
Grant ansøgere skal være registreret med CRR inden indgivelse af en støtteansøgning gennem Grants.gov. Ved at registrere med CCR, organisationen er forpligtet til at udpege en e-Business punkt af kontakt (EPOC) Ifølge Grants.gov, EPOC er den eneste myndighed af organisationen i stand til at udpege eller tilbagekalde en persons evne til at indsende et tilskud ansøgning på vegne af deres organisation gennem Grants.gov. CCR indeholder også organisatoriske oplysninger, som Grants.gov bruger til at kontrollere en ansøgers identitet og pre fylde gentagne oplysninger på ansøgningen om tilskud, som vil i sidste ende spare dig tid ved at anvende for et tilskud.
4. registrere dig med legitimationsoplysninger udbyder.
Grants.gov beskæftiger brugen af e-godkendelse til at sikre sikkerheden af dine oplysninger, som er indsendt elektronisk i et program. e-autentificering er gjort ved hjælp af legitimationsoplysninger udbydere. Det er processen at afgøre med sikkerhed, at den, der ansøger om tilskud er der de påstår at være i ansøgningen. Legitimationsoplysninger provideren for Grants.gov er en organisation kaldet Operational Research konsulenter (ORC). Når du, som en grant sagsøgeren, ansøger om et tilskud, modtager du et Brugernavn og en adgangskode, som derefter bruges til at registrere med Grants.gov som godkendt organisation repræsentant, eller med andre ord som individ udpeget som autoriseret til at indsende tilskud ansøgninger om din virksomhed eller organisation gennem Grants.gov. Når du har registreret som autoriseret organisation repræsentant, din EPOC bliver bedt om at bekræfte registreringen. Når din EPOC validerer anmodningen, autoriseret den enkelte anmodende garantibetingelser!
tion repræsentant status for din organisation vil modtage en meddelelse via e-mail, der bekræfter, at ikke du er stand til at indsende ansøgninger elektronisk via Grants.gov, som er den hurtigste og nemmeste måde at fremskynde din bonusansøgningen.
5. Registrer med Grants.gov.
Som nævnt, når de ansøger om et tilskud, er det nødvendigt at registrere med Grants.gov som godkendt organisation repræsentant for at indgive en støtteansøgning elektronisk. Ifølge Grants.gov og deres instruktioner fil modtage E-Business punkt af kontaktpersonen (EPOC) er noteret på en organisations Central kontakt registreringsdatabasen (CCR) registrering e-mail anmeldelse angivelse at grant sagsøgeren har registreret for at indsende tilskud . EPOC skal derefter logge ind på afsnittet EBiz i Grants.gov og tildele rollen som “Godkendt ansøger” grant sagsøgeren. Når EPOC gør dette, får sagsøgeren e-mail meddelelse om, at de er blevet udpeget som en AOR og vil være i stand til at indsende ansøgninger gennem Grants.gov.
Mens der er mange trin involveret i ansøger om et tilskud, vil laver så online flytte processen langs meget glattere og hurtigere end gennem traditionelle papirarbejde applikationer. Webstedet tilbyder brugervenlige instruktioner og support tools, inklusive en tutorial, en Hjælpesektion, en brugervejledning, en hurtig reference sektion og en hyppig spørgsmål og svar sektion. Gennem denne information, de fleste spørgsmål og problemer løses, og når noget usædvanligt optræder, personlig support er også tilgængelig via Grants.gov kontakt center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.