Arbejde i hjemmet behøver ikke at betyde følelse alene

Opererer en hjemme-baseret virksomhed kan lade dig indstille din egen tidsplan, tilbringe mere tid med dine børn og tjene flere penge, men det har sit eget sæt af udfordringer. En af disse udfordringer kan være en følelse af ensomhed.
Mange hjemme-baseret virksomhed arbejdstagere tilbringer al deres tid på fanget inden for rammerne af deres hus. De spiser i deres eget køkken, skriver e-mail på sin egen computer og socialisere med deres egen familie, når de vender tilbage fra verden udenfor. Ved første, dette kan synes som en velkommen forandring fra de stressende interaktioner i den gennemsnitlige arbejdsplads, men når fortsatte dag efter dag, det dramatisk kan påvirke dit humør og din produktivitet.
Heldigvis kan du bekæmpe disse negative følelser og holde din hjemme-baseret virksomhed. Her er et par forslag:
1) etablere en rutine
Meget ofte kan fleksibilitet af arbejde i hjemmet forværres i uorden og kaos, som fører som regel til længere timer og mindre socialisering. En veletableret rutine giver dig mulighed at få udført dit arbejde og have tid til at blande. For eksempel kan du indstille kontortid fra 8 am til 5 pm. Når du er færdig arbejder hver aften, vil du være fri til at slappe af og interagere med mennesker for resten af natten uden at blive distraheret af din virksomhed. Plus, vil du blive tvunget til at bruge disse time management færdigheder, som var så vigtigt når du arbejder for en anden.
2) tage en gåtur med en ægtefælle, ven eller hund
Hvis du besøger enhver arbejdsplads, er du bundet til at finde folk går på deres frokostpauser. De gør ikke bare dette for kalorieindhold-brænding fordele, dog. Det er også en god måde at frigøre stress og nyde selskabet af andre mennesker. Du kan gøre det samme, men du kan være nødvendigt at planlægge dine udflugter, så de er bekvemme for din “omvandrende kammerat.” Selvfølgelig, hvis du vælger for at tage din foretrukne canine følgesvend langs, vil han eller hun være tilgængelige når behovet for at vandre strejker.
3) deltage i et motionscenter
Motion er en fremragende stress anfaldsmedicin, plus det kæmper mod to andre fælles arbejde-at-home problemer: overdreven overbærenhed i mad og stillesiddende livsstil. Men træning på en motionscykel eller løbebånd i dit soveværelse vil ikke være nok til at bekæmpe følelsen af isolation. Helsecenter, på den anden side er et perfekt svar, fordi det giver masser af motion muligheder og en chance for at møde nye mennesker. Sure, bokseklub kan være pebret, men din sundhed og velvære er det værd.
4) få en hobby
En af de dårlige ting om at eje en hjemme-baseret virksomhed er, at du sandsynligvis slået din hobby til dit levebrød, som ofte tager en masse sjov ud af det, så nu du har brug for en ny hobby. Det bedste valg ville være noget, der kræves for at involvere sig med andre mennesker, såsom holdsport. Mest ensomme aktiviteter kan dog også bruges til socialt samvær. For eksempel, hvis du kan lide at læse, kunne du deltage i en ugentlig bog klub.
5) gå til film
Chancerne er, de mennesker du elsker, der bruger 8-10 timer om dagen i omverdenen sandsynligvis ønsker at leje en DVD, mikrobølgeovn nogle popcorn og se en film i komfort i deres stuer i stedet for vover sig ud i den mørke, overfyldte og klæbrig-floored verden af teatre. Du, dog bør modstå trangen. Du ser en film i offentligheden med en gruppe af mennesker omkring er den ultimative socialisering erfaring. Selvom du ikke kender alle i teatret, du er forbundet til disse to timer (eller dog lang film kører). Selvfølgelig, hvis du kan tage din ægtefælle, dine venner, dine børn, eller endda dine forældre langs, bør du absolut. Men hvis de hellere ville blive hjemme og vegetere på sofaen, kan du altid gå alene.
6) købe en bærbar computer
Eje en hjemme-baseret forretning betyder ikke, du må aldrig forlade dit hus. Naturligvis du ønsker ikke at gå glip af værdifulde arbejde, men du ønsker heller ikke at en fange i dit hjemmekontor. Hvis du køber en bærbar computer, kan du have bedst af begge verdener. Du vil blive forbundet til dit arbejde og du kan faktisk gå ud i verden. Du kan arbejde mens du sip kaffe, slap af i parken eller sidde på din front veranda. Alle som vil give dig en meget tiltrængt chance for at genskabe forbindelsen med resten af verden.
7) få en deltidsstilling
Du startet sandsynligvis din egen hjemme-baseret virksomhed for at undslippe rotte race, så du kan være tøvende over for at komme tilbage derude. Selv ti timer om ugen er nok til at holde dig rask, men bør ikke være nok til at drive jer halvtosset. En freelance skribent jeg kender, der arbejder ud af hendes hjem underviser også en fem timers ugentligt skrivning kursus til college studerende for at forynge efter timer af isolation. Klassen lader hende være social, gøre noget hun nyder, og tjene en pålidelig strøm af yderligere indtægter. Virkningerne af en deltids kunne være lige nyttige for dig.
Som du måske har bemærket, alle disse idéer har én ting til fælles: de tvinger dig til at forlade dit hjem. Årsagen er, at den eneste måde at føle, at ikke du er isolerede, er at ikke isolere dig selv. At tage et par minutter hver dag til at tale med dit arbejde venner på telefonen, at slentre gennem naturen, eller at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie er alt det tager virkelig til at holde din produktive og glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.