Fejl skal undgås når de ansøger om et lån

Uanset om det er en virksomhed lån eller et personligt lån, er der flere almindelige lån ansøgning fejl, at mange virksomheder og enkeltpersoner ofte gør når de ansøger om et lån. Undgå lån ansøgning fejl er dit mest værdifulde redskab i at blive godkendt på et lån. De følgende almindelige lån ansøgning fejl kan interferere med lån godkendelse.
1. at være uvidende om din kreditværdighed.
Før selv forsøger at få et lån, ved hvor du står. Anmode om kopier af dine kreditrapporter fra Experian, Equifax, og Transunion, som er de tre store kredit indberettende organer. Rapporterne vil vise om du har foretaget dine betalinger til tiden, eller hvis du har misligholdt lån, erklæret konkurs, eller havde andre finansielle problemer. Derudover vil det vise positive elementer, som når du har betalt dine regninger én gang, eller når du har betalt et lån i sin helhed. Konsekvent betaler dine regninger som planlagt viser at du er værdig til et lån, og er meget attraktive for en långiver. Hvis din kredit har uønskede programoversigter, være opmærksom på dem, og være rede til at forklare dem til långiveren.
2. ikke forstå lånevilkår inden underskrivelsen.
Undgå de mest almindelige lån ansøgning fejl, og sørg for at du læse og forstå alt involveret med lånet inden underskrivelsen. Ikke kun bør du tage tid til at læse med småt i sin helhed, men du bør også stille spørgsmål om noget og alt det, du ikke forstår. Dette er en fælles lån fejl fordi enkeltpersoner er ofte så ivrige efter at få det lån, som de undlader at betale opmærksomhed til detaljer. Må ikke antage, at vilkår på dette lån er den samme som for “alle andre lån.” Vide, hvad du signerer før du tilmelder.
3. konstant søger efter en lavere rente.
Renten ændrer ofte. Hvis du føler, du har fundet et stort sats, låse før renteforhøjelser for at undgå dette lån ansøgning fejl. Folk laver ganske ofte lån ansøgning fejl at få grådige, vælger for at se hvis priser vil falde endnu længere før låsning på denne sats. Dette lån ansøgning fejl at fortsætte med at søge efter en endnu lavere sats ofte virker mod dig og ikke i din favør, især hvis du er nødt til at vente længere på at få lånet, der måske skal du straks, eller værre, hvis renten faktisk øge stedet for drop.
4. ikke forklarer i detaljer til brug for lånet.
Endnu en anden fælles lån ansøgning fejl ikke helt forklare hvordan lånet vil blive brugt. For eksempel, hvis lånet er til erhvervsmæssige formål, forklare detaljerne i hvordan du vil bruge pengene. Långivere vil se, at du ved præcis, hvordan du vil bruge penge, og hvordan dette lån vil opfylde dine behov.
5. gør stort lån programændringer.
Vis den potentielle långiver, at du er stabil og kan gøre solid beslutninger. Ikke ansøge om en business lån, for eksempel, og forelægge et lån forslag, kun at kalde långiver et stykke tid senere og fortælle dem at du har op til fornyet overvejelse og planlægger om at bruge pengene anderledes end anført i dine papirer. Gøre dine beslutninger forud for dette, og ikke lave dette lån ansøgning fejl af at være usikker, når du anvender. Indsende dit forslag, kun i tilfælde af at du er 100 procent sikker på dine handlinger og ikke vil ændre dit sind.
6. gælder kun for den mest bekvemme långiver.
Mens overskrift til banken i som du gør forretninger med er en tydeligt reaktion, undgå lån ansøgning fejlen ikke shoppe rundt med andre långivere. Checke ind på at opnå et lån med en kreditforening, og hvis du søger efter en lille virksomhed lån, overveje at undersøge programmer udbydes gennem Small Business Administration. Dette lån ansøgning fejl rettes også let ved at få telefonopkald til långivere check priser og tilbyder.
7. ikke har aktuelle finanser i orden.
Uanset om du har brug for et personligt lån eller en virksomhed lån, ikke ansøge om et lån uden ordentlig finansielle dokumentation for långiveren. Dette lån ansøgning fejl kan forsinke lånet processen, eller forårsage långiver straks slå dig væk.
8. undlade at have egenkapital.
Især for en virksomhed lån eller et boliglån, kan at have nogle egenkapital, som en udbetaling, øge dine ændringer for at sikre et lån. Mens dette lån ansøgning fejl er nogle gange uundgåelige, være opmærksom på, at långivere ikke er så begejstrede for at tilbyde lån til dem uden egenkapital, især lån til store mængder eller for personer med mindre end ønskeligt kredit score.
9. har ingen sikkerhedsstillelse.
Som med egenkapital, ingen sikkerhedsstillelse giver ingen garanti for, at långiver, at vil lånet blive tilbagebetalt. At have sikkerhed øge dine chancer for at få lånet godkendt. Sikkerhedsstillelse kan komme i mange former såsom biler, opsparingskonti, friværdi, indlånsbeviser, (cd’er) og noget andet, som långiveren anser for at have værdi.
10. ikke at have en forretningsplan, hvis lånet er for business.
Ikke at have en forretningsplan på plads, eller ansætte en dårlig forretningsplan, er en utilgivelig lån ansøgning fejl, men kan være let korrigeres. Hvis du starter en virksomhed, eller ønsker at opnå finansiering for at udvide en eksisterende virksomhed, du har brug at vise långiver hvordan virksomheden vil drive og tjene penge. En forretningsplan er afgørende for en långiver til at se dine mål og se, hvordan du planlægger at nå disse mål.
11. ikke undgå skjulte lån omkostninger.
Undgå at underskrive et lån, der kræver skjulte omkostninger. Dette lån ansøgning fejl kan omfatte småt attesterer, at årlige gebyrer, bankgebyrer, lukke omkostninger, provisioner og ballon betalinger er påkrævet. Informeres, og ikke underskrive noget som helst uden at være helt sikker på hvad det betyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.