Hjælp til at komme ud af gælden

Gæld hjælp er springbræt til gæld eliminering og økonomisk opsving. Gæld hjælp analyse guider dig til at spare tusindvis af kroner i renteudgifter. Konsolidering af din kreditkort gæld og andre usikrede regninger vil tillade dig at komme ud af gælden så hurtigt som muligt, spare penge på renter og sent gebyrer, stoppe kreditor chikane, gemme din gode kreditværdighed eller begynder straks at reparere dårlig kredit eller negativer på din kredit rapport.
I en nylig undersøgelse blev det rapporteret, at næsten 58% klienter inde for gæld Management Plan som den bedste måde at afvikle deres gæld. En anden 42% klient havde indgivet konkursbegæring siden aflevering af en gæld forvaltningsplan eller DMP.
Gæld Management planer kan reducere dine månedlige betalinger, renter, sanktioner og nogle gange endda tilbagebetalingsperioden så at du ikke behøver at skrige “Få mig ud af gælden” længere… Selvom konkurs synes at være din eneste løsning, det kan ikke være rigtige gæld hjælp løsning og kan koste dig i mange år fremover. Tabet af et job, skilsmisse, kreditkort udgifter og familie ulykkestilfælde blandt andre livsstil spørgsmål kan forårsage negative penge spørgsmål. Udgivet af amerikanske domstole administrative kontor statistikkerne at alt 388,864 nye ikke-forretningsmæssige konkurs indgivelse i USA i løbet af kvartalet, sluttede den 30. September 2004. Dette omfattede 274,196 kapitel 7 Filspåner og 114,454 kapitel 13 Filspåner.
De fleste økonomer overveje et forhold på usikret gæld til årlige indkomst på 40-50% procent eller mere, som værende en stærk indikator for konkurs. Dette er taget som hovedregel’ ˜thumb’ i de fleste tilfælde. Så for at beskytte sig selv mod sådanne krise bør en holde hans usikret gæld til årlige indkomst ratio mindre end 40 til 50%. For eksempel hvis nogen har en årlig indtægt på $5000, han skulle holde sin årlige gæld minimum $2000 til $2500 for at undgå hans konkurs.
36% eller mindre: Dette er en sund gæld belastning at bære for de fleste mennesker.
37-42%: ikke dårligt, men begynder at omstrukturere din gæld nu, før du får reelle problemer. 43-49%: finansielle vanskeligheder der kan opstå medmindre du tage øjeblikkelig handling. 50% eller mere: få professionel hjælp fra gæld rådgiver til at aggressivt reducere gælden.
Du bør også kontrollere fra at have et stort antal ubetalte udestående kredit eller ved hjælp af mere end 80% af din kredit (hvilket medfører en høj gæld til indkomst-forholdet).
Det er bedre at have en gæld frie liv uden at have en opsparing i stedet for at opretholde gæld sammen med besparelser. Grunden er enkel. Som afkast på kortfristede investeringer dvs. opsparing er lavere end de renter, der indbetales på akkumulerede gæld, er det altid tilrådeligt at betale gælden først i stedet for at gå til kortsigtede investeringer. Fordi en tilbagebetaling af enkelt gæld øjeblikkeligt kan spare en masse penge i fremtiden. Med andre ord er en dollar udbetaling bedre end én dollar besparelse.
Fra forbrugernes gæld så udgivet af Federal Reserve statistiske frigivelse, er det fundet, at hvert år samlede forbrugernes gæld (både revolverende og ikke-revolverende) har en stigende tendens. I 2000 og 2001 har samlede forbrugernes gæld en stigende tendens med 11,42% og 8.04% for året 1999.
Dog i 2002 og 2003, samlede forbrugernes gæld steg til 4,45% og 4,52% henholdsvis på en faldende sats for bare tidligere års total forbrugernes gæld. Da der ikke er nogen bestemt tendens i samlede forbrugernes gæld kan vi konkludere, at den samlede forbrugernes gæld også i 2005 vil have en stigende tendens til 4,49%, hvilket betyder at samlede forbrugernes gæld ved udgangen af 2005 vil nå ca $2109.85 milliarder.
For bedre indsigt i dette emne kan du se:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.